Kattenmanden voor in het raam voor de zonnigste siesta's

Kattenmanden voor in het raam voor de zonnigste siesta's

Wat is er lekkerder dan een siësta in de zon. Katten houden ervan en zoeken naar fijne zonnige plekjes in huis.
Bij ons in huis is de vensterbank de meest favoriete spot. Hier kan Sunny heerlijk ontspannen, vogels spotten en languit slapen in de zon.
Om deze reden heb ik speciaal voor de vensterbank een passende kattenmand en kattenmat gemaakt.

Sunny Baskets -  Ovale kattenmand

Deze handgemaakte kattenmand is langwerpig en heeft een perfect model voor in de vensterbank bij het raam. De mand is 30cm breed en 58cm lang en biedt daarmee genoeg ruimte voor volwassen katten. Onze Sunny ligt hier zowel heerlijk opgekruld als uitgestrekt in. 

Ik werk met 9 kleuren waarin ik de manden met de hand haak, maar ik kan ze ook in twee kleuren voor je maken zodat je een unieke mand creëert voor in het raam. De garens zijn gemaakt van gerecycled katoen en zijn lekker dik waardoor de mand zowel stevig als zacht is. Bekijk hier alle opties.

Mocht je op zoek zijn naar een compacter alternatief voor op je vensterbank, dan zijn onze Sunny Mats een hele goede optie.

Sunny Mats - vensterbank matjes voor in het raam

Deze leuke matjes zijn één van mijn meest populaire producten. Dat is niet voor niks, want de meeste katten kruipen er direct op. Vaak gaan ze er heerlijk op zitten wat meestal eindigt in een dutje. Vogels spotten is dan ook een vermoeiende hobby ;)

De Sunny Mats maak ik in 2 standaard maten. Voor de meeste vensterbanken zijn deze maten geschikt, maar mocht jouw vensterbank andere afmetingen hebben dan kan ik hem zonder probleem helemaal custom maken voor je. Stuur mij gewoon een email met jouw wensen. Inmiddels heb ik ze zelfs tot 1,70 m lang gemaakt 😉.

Maat S: 50x20x3cm 
Maat M: 58x20x3cm

 

Handgemaakt & Duurzaam

Alle kattenmanden en vensterbankmatjes worden door mij met de hand gehaakt met duurzame garens. Deze zijn gemaakt met 100% gerecycled katoen en hebben het certificaat STANDARD 100 by OEKOTEX. Voor de kleuren worden geen chemicaliën en verf gebruikt. Met Sunny Baskets maak je daarom naast een stijlvolle ook een bewuste keuze.

Het beste voor jouw kat

Van het spotten van vogels tot serieuze buurtpreventie, katten houden ervan om tijd door te brengen bij het raam. Naast dat het vermakelijk is en voor de nodige prikkels zorgt, is het ook een heerlijk plekje voor dutjes in de zon. Heb jij thuis ruimte in de vensterbank, zorg dan voor een comfortabel plekje voor je kat in het raam - hij/zij zal je er dankbaar voor zijn!

Terug naar blog

Meest populaire producten