Over ons

Sunny Baskets is een klein Nederlands kattenlabel in handgemaakte duurzame kattenartikelen.
Alle manden, matjes en toys worden op bestelling door mij, Daniëlle, met de hand voor jou gemaakt. Onze bowls worden speciaal voor ons gemaakt door Ineke van der Werff.

“Met Sunny Baskets wil ik katten en hun baasjes over de hele wereld voorzien van een comfy kattenmand in het juiste maatje en tegelijk een mooie eyecatcher die aansluit bij het interieur” 

Daniëlle, oprichtster Sunny Baskets

Hoe het begon

Mijn naam is Daniëlle en Sunny is de naam van mijn lieve Britse korthaar. Voordat Sunny in 2018 bij ons kwam wonen, begon de zoektocht naar een mooi en fijn mandje. Dit bleek lastiger dan gedacht. Te fluffy, synthetisch, gekke kleuren..  Ik werd er niet vrolijk van en besloot zelf aan de slag te gaan met mooi duurzaam materiaal en niet geheel onbelangrijk met kleuren die aansloten op mijn interieur. Er ontstond een grofgehaakte stoere mand die ook bij bekenden in de smaak viel. Voordat ik het wist was Sunny Baskets geboren en volgden er vele haaksessies aan de eettafel. Uiteraard onder toezicht van Sunny....

Inklapbare content

Handgemaakt

Alle producten die je op deze website vindt worden op bestelling met de hand gemaakt. Hierdoor is elk product uniek en met veel liefde en zorg vervaardigd. Toezicht is er non stop!
Bovendien kan ik een mand geheel aan jou wensen laten voldoen. Dus aarzel niet om contact op te nemen mocht je specifieke wensen hebben.

Duurzaam

Voor ons is het van groot belang dat als je iets koop, het duurzaam is en van hoge kwaliteit. De garens die we bij Sunny Baskets gebruiken bestaan voor 100% uit gerecycled OEKO-TEX katoen en hebben het certificaat STANDARD 100 by OEKOTEX. Daarnaast worden ze binnen de EU geproduceerd.

Tevens bevatten de garens van onze Baskets geen giftige stoffen en zijn daarom veilig voor dieren en kinderen.

Vervolg

....Mocht je denken dat haken altijd al een hobby van me is geweest, niets is minder waar. Voordat Sunny er was had ik nog nooit een haaknaald aangeraakt. Tot 2017 was ik werkzaam in de event sector en organiseerde ik zakelijke evenementen over de hele wereld. Een gave job waarbij ik veel van de wereld heb gezien, maar ook een pittige baan die voor veel stress zorgde. Dit leidde tot het moment dat ik de keuze maakte om mijn baan op te zeggen, mijn spullen te pakken en in mijn uppie op reis te gaan voor 4 maanden langs vele Indonesische eilanden. Deze reis liet me inzien dat er zoveel meer mogelijk is en dat het zo belangrijk is dat je iets doet wat je energie geeft. Daarom besloot ik om na mijn terugkomst meer tijd te nemen om te ontdekken wat ik graag wilde doen. Plus (beste keuze) wij verwelkomden Sunny als nieuw lid van de fam. Met Sunny in huis, tijd te over en een drang naar meer crea bezigheid begon het verhaal van Sunny Baskets.